SZOLGÁLTATÁSOK

INGATLANÜGYEK EGY KÉZBEN

Tekintse meg szolgáltatásainkat, és keressen minket bizalommal!

Ingatlanközvetítés

Ingatlanközvetítés

Ingatlanok adásvételében, cseréjében közvetítünk a vevő és eladó között, fókuszban tartva mindkét fél érdekeit.

Tapasztalt közvetítőként végigvezetjük Önt az ingatlanvásárlás és eladás folyamatán, az adminisztráción, és átvilágítjuk a megvásárolni kívánt ingatlant, biztosítva ezzel a biztonságos adásvételt. Időt és energiát spórolunk Önnek ingatlanügyeiben.

Ingatlanközvetítés
Bérlőközvetítés

Bérlőközvetítés

Az ingatlanbérlő keresését, bérléssel és bérleménnyel kapcsolatos adminisztrációit átvállaljuk, így teljeskörű szolgáltatással intézzük a bérlőközvetítést.

Megbízható bérlőket keresünk előre egyeztetett igényei, szempontjai alapján, vállaljuk a szerződés és egyéb okiratok szerkesztését. A szolgáltatás a bérlés bármelyik fázisában igénybe vehető.

Lehetősége van teljes bérlésmenedzsment igénybevételére is.

Ez esetben havonta elszámolunk a bérlővel, fizetjük a közüzemi szolgáltatásokat, ellenőrizzük az ingatlan állapotát Önnek időt és pénzt spórolva ezzel.

Ingatlan üzemeltetés

Ingatlanüzemeltetés

Ingatlanmenedzsment szolgáltatásunkkal a ránk bízott ingatlanai takaríttatását, karbantartását, működtetését vállaljuk át.

Fenntartjuk, megőrizzük és felügyeljük az ingatlan/ingatlanok állapotát.

A gyors és hatékony problémamegoldással, profi ügyintézéssel nálunk biztonságban vannak ingatlanügyei.

Ingatlan üzemeltetés
Ingatlan hasznosítás

Ingatlanhasznosítás

Üresen áll ingatlana? Nem tudja eladni? Nem tudja bérbe adni? Ha megvennék, vagy bérelnék is keveset kapna? Nincs pénze felújítani, de nem adná el? Nincs ötlete funkcióváltásra? Költséget csökkentene? Új megoldásokat szeretne látni? Nálunk megkapja a válaszokat!

Szakavatott csapatunk az ingatlanhasznosítás komplett folyamatán végigvezeti Önt!

Tanácsadás

Tanácsadás

Tanácsadásunkon segítünk eligazodni ingatlanügyeiben, hosszú évek tapasztalatait felhasználva keressük meg az Ön számára legideálisabb szolgáltatást.

Még nem tudja, eladna vagy bérelne, befektetne vagy hasznosítana, mire lenne leginkább szüksége? Engedje meg, hogy szakértő kollégáink minden lehetőséget figyelembe véve, az Ön helyzetére fókuszálva találják meg a legmegfelelőbb megoldást.

Tanácsadás
Jogi szolgáltatások

Jogi szolgáltatásaink

Ingatlanügyei, jogi háttere a legjobb kezekben van nálunk!

Felkészült, tapasztalt ügyvéd és jogász kollégáink gondoskodnak arról, hogy az ingatlanaival kapcsolatos jogi ügyek mindig naprakészen, az aktuális jogszabályoknak megfelelően legyenek elkészítve.

Tudja biztos kezekben jogi ügyeit, az Ingatlan Platformnál!

Könyvelés

Könyvelés

Saját tulajdonú könyvelőirodánk teljeskörű, precíz számviteli szolgáltatásokat és adótanácsadást biztosít ügyfeleink számára.

Forduljon hozzánk bizalommal, és gazdasági tevékenységeit megbízható kezekben tudhatja!

Könyvelés
Hitelügyintézés tanácsadás

Hitelügyintézés és tanácsadás

Hiteltanácsadói szolgáltatásunk során ügyfeleink finanszírozási igényeire fókuszálva keressük a személyre szabott hitellehetőségeket.

Releváns tapasztalattal rendelkező, szakavatott kollégáink naprakész tudása az aktuális gazdasági helyzetről, a bankpiacról biztosítja azt, hogy az Ön számára legmegfelelőbb konstrukciót kínáljuk.

Eltartás életjáradék

Eltartás | Életjáradék

Tartási szerződés

A tartási szerződés azok számára nyújt megfelelő megoldást, akik természetbeli szolgáltatások igénybevételével szeretnék élethosszig biztosítani a megfelelő életkörülményeiket.

A per- és tehermentes ingatlan tulajdonjogáért a szerződésben foglaltak szerint, a tulajdonos jogosult körülményeinek és szükségleteinek élethosszig tartó, minőségi ellátására. Bízza ránk magát, ha tartási szerződés megkötését tervezi.

Életjáradéki szerződés

Ez egy passzív jövedelemforrás, mely során a per- és tehermentes ingatlana tulajdonjogáért cserébe élethosszig járó havi bevétel illeti meg Önt.

Haszonélvezeti jogát – mely szintén élethosszig tart – a szerződés biztosítja, így az ingatlan zavartalan használata és az Ön anyagi biztonsága is biztosított. Forduljon hozzánk bizalommal!

Eltartás életjáradék
Pályázatírás és menedzsment

Pályázatírás- és menedzsment

Szakértői szolgáltatásunk keretén belül kizárólag ügyfeleink számára pályázatkeresést- és figyelést, pályázatírást, tematikus és célspecifikus forrásfigyelést végzünk, az ehhez tartozó adminisztráció elvégzésével.

Ügyfeleink részére teljeskörű pályázatmenedzsmentet, komplex pályázati szolgáltatást nyújtunk.

Hívjon minket bizalommal!

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot további elérhetőségeik egyikén!

Scroll to Top